Έδωσαν 40 εκατ. ευρώ για τα ρούχα της Βικτόρια Μπέκαμ

Η Victoria Beckham έγινε σχεδιάστρια μόδας πολυτελείας και η προσπάθεια της για την επέκταση των καταστημάτων της και την οργάνωση των ηλεκτρονικών της πωλήσεων τράβηξε επενδύσεις 40 εκατ. ευρώ από την NEO Investment Partners. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αξία της επιχείρησης της εκτιμάται στα 100 εκατ. λίρες. 

Η Victoria Beckham Ltd δραστηριοποιείται σε 50 χώρες μέσα από 400 αποθήκες, ενώ μέτοχοι σε αυτή εκτός από την ίδια, είναι ο σύζυγος της David και ο Simon Fuller, παραγωγός διάσημων και επιτυχημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ η πλειοψηφία των ρούχων της επιχείρησης φτιάχνεται στην Βρετανία.

Η Biktoria Beckham με δηλώσεις της χαρακτήρισε την NEO Investment Partners ιδανικό σύντροφο για να συνοδεύσει την εταιρεία της στο επόμενο βήμα του ταξιδιού. “Καταλαβαίνουν το όραμά μου και την επιθυμία μου για τ να διατηρήσει η εταιρεία την ανεξαρτησία της, καθώς και τη δέσμευσή μου να συνεχίσει την ανάπτυξη της μάρκας με ένα μοναδικό, ευθύ τρόπος προσέγγισης”.

Η Victoria Beckham αρχικά αμφισβητήθηκε από τους βιομηχανία της μόδας, όμως το όνομα που τη συνοδεύει έχει βοηθήσει πολύ τις πωλήσεις και την αναγνώριση, ενώ τόσο η ίδια όσο και οι δημιουργίες της επιτυγχάνουν πολύ θετικών κριτικών.

Η Εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου NEO Investment Partners, ιδρύθηκε το 2008 και μέσα στις εταιρείες του χαρτοφυλακίου της έχει την εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού Tom Dixons, την AMI Paris και την αλυσίδα αρτοποιείων  PAUL.

“H Victoria έχει δημιουργήσει μία μοναδική διαφοροποιημένη μάρκα πολυτελείας με ισχυρή ταυτότητα και πολύ μεγάλες δυνατότητες” δ΄’ηλωσε ο David Belhassen ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NEO.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ