Βαγγέλης Μαρινάκης: Υποστηρικτής έκθεσης για το Νίκο Καζαντζάκη και των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, και Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι μέγας χορηγός του Μουσείου Καζαντζάκη στην Κρήτη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει το έργο και την προσπάθεια του Μουσείου, να διαδώσει το έργο του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα, ποιητή και φιλοσόφου και στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει και την έκθεσηΝίκος Καζαντζάκης: η Ζωή και το Έργο”, το βράδυ της Τρίτης υποδέχθηκε το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με κρητικά ακούσματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χορηγεί και την έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν χθες Τρίτη 24/10/2017 και μέχρι τις 30 του ιδίου μήνα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά εργογραφικά και βιογραφικά έργα του Νίκου Καζαντζάκη, σε εικαστικές επιφάνειες, που αναπλάθουν την αισθητική αντίληψη ενός μουσείου, αφιερωμένου στον συγγραφέα που εξακολουθεί να διαβάζεται σε όλο τον κόσμο! Η κινητή Έκθεση βρίσκεται από τις 18 του μήνα στο φουαγέ Α’ του ΔΘΠ και το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε εκεί εκδήλωση και συναυλία, στην καρδιά του Πειραιά.

Επίσης, οι εκδρομές των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, στο Σοφικό Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μια χρονιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή που πραγματοποιείται στο Σοφικό Κορινθίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.1225aΣυνολικά συμμετείχαν στις δύο εκδρομές 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο “Ράντζο”, όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Επίσης, συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ