Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός παγκοσμίως

Η Emma Stone, αναδείχθηκε ως η ακριβοπληρωμένη ηθοποιός παγκοσμίως, ξεπερνώντας την Jennifer Lawrence, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.

Η 28χρονη Έμα Στόουν, που βραβεύθηκε με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το La La Land, κέρδισε 26 εκατ. δολάρια προ φόρων για το 12μηνο έως τα τέλη Ιουνίου, βάσει της λίστας του Forbes.

Η Jennifer Lawrence που ήταν στην πρώτη θέση πέρυσι δεν βρέθηκε ούτε στην δεύτερη, καθώς μια άλλη Jennifer την εκτόπισε. Ο λόγος για την Jennifer Aniston, γνωστή από τη σειρά ‘Τα Φιλαράκια’, η οποία βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 25,5 εκατ. δολάρια, χάρη στα πολυάριθμα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει σε όλο τον κόσμο.

Η Τζένιφερ Λόρενς βρέθηκε στην τρίτη θέση με 24 εκατ. δολάρια ενώ η πεντάδα ολοκληρώνεται με την Melissa McCarthy και την Mila Kunis – με 18 και 15,5 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι Έμα Γουάτσον, Σαρλίζ Θερόν, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζούλια Ρόμπερτς και Έιμι Άνταμς. Οι πρώτες δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί έχουν συνολικά κερδίσει 172,5 εκατ. δολάρια, με το ποσό να είναι μειωμένο κατά 16% από τα 205 εκατ. δολάρια της κατάταξης του 2016, σύμφωνα με το Forbes.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ