Κούκλες του σεξ αντικαθιστούν νεκρές συζύγους

Η True Companion είναι μια εταιρεία στις ΗΠΑ, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ρομπότ του σεξ. Ωστόσο, φαίνεται ότι τελευταία υπάρχει μια νέα τάση: οι άντρες αγοράζουν κούκλες για σεξ, οι οποίες μοιάζουν στις νεκρές συζύγους τους

Τα ρομπότ της True Companion μπορούν να μιλάνε στους ιδιοκτήτες τους και να μαθαίνουν πράγματα για αυτούς, όπως για παράδειγμα τι αρέσει στους κατόχους τους και τι όχι.

Οι κούκλες της True Companio έχουν πλήρως τροποποιήσιμα πρόσωπα αλλά σύμφωνα με τον Douglas Hines, μηχανικό της εταιρείας, οι περισσότερες παραγγελίες αφορούν σε κούκλες που μοιάζουν με διασημότητες και για εκείνες που μοιάζουν με το νεκρό του ταίρι.

Το best-seller της εταιρείας είναι το Roxxxy, ένα πλήρως προσαρμόσιμο sexbot που κοστίζει 7.700 λίρες και έχει πολλαπλές ρυθμίσεις προσωπικότητας ή απλά έχει σαν αντικείμενο μόνο το σεξ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η True Companion μπορεί να προσφέρει συντροφικότητα και κοινωνική υποστήριξη για τους μοναχικούς άνδρες.

Επίσης, υπάρχει και αντίστοιχη θηλυκή έκδοση, ο Rocky.

Σύμφωνα με τον D. Hines, το 80% επιθυμούν απλά να συζητάνε με τις κούκλες ή γενικότερα να έχουν κάποια κοινωνική συναναστροφή μαζί τους, ενώ μόνο ένα 10-20% τις χρησιμοποιούν για σεξ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ