Συνεχίζεται το αδιέξοδο για τα σκουπίδια

Άκαρπη αποδείχθηκε η συνάντηση που είχε το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη λίγο νωρίτερα, συνεχίζοντας έτσι το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί νμε τα βουνά σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τον Νίκο Τράκα, πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να τα σπάσουν: “Οι μάσκες έπεσαν. Αφού μας αποκάλεσε μαϊντανούς των καναλιών μέσα σε 5 λεπτά είχε άποψη για την πρόταση μας” κατήγγειλε χαρακτηρίζοντάς τον ακόμη και ανίκανο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο υπουργός Εσωτερικων ότι “έχει πάρει τις αποφάσεις του να δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα“, αλλά τον κάλεσε να επεξεργαστεί την πρόταση της ομοσπονδίας υπογραμμίζοντας ότι “δεν θα του επιτρέψουμε να δώσει κάτω από το τραπέζι την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα“.

Ο Ν. Τράκας χαρακτήρισε, τον Π. Σκουρλέτη ανίκανο να διαχειριστεί το μεγάλο ζήτημα που δημιούργησε μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη, τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι το απόγευμα θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους και θα ψηφιστεί άμεσα,  σημειώνοντας ότι η πρόταση που καταθέτουν οι συμβασιούχοι για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου “δεν οδηγεί πουθενά”, βάσει και των αποφάσεων του ΣτΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ