Πώς η Μελάνια γλίτωσε από “ιστορική” γκάφα τον Ντόναλντ Τραμπ

“Σωτήρας” αποδείχτηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ για τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τον γλίτωσε εγκαίρως από μία ανεπανάληπτη γκάφα… ή μήπως όχι;.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πάσχα, το ζεύγος Τραμπ βγήκε στο μπαλκόνι Τρούμαν του Λευκού Οίκου και η μπάντα έπαιζε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Ενώ, όμως, τόσο η Μελάνια όσο και ο υιός Τραμπ έβαλαν το χέρι στην καρδιά, όπως επιτάσσεται για τους Αμερικανούς όταν ακούν τον εθνικό τους ύμνο, ο πρόεδρος Τραμπ φάνηκε κάπως αφηρημένος.

Ευτυχώς, αμέσως η Μελάνια σκούντηξε τον Αμερικανό πρόεδρο για να… “ξυπνήσει“, γλιτώνοντας από μία γκάφα που θα άφηνε εποχή.

Χάρη, όμως, στην καίρια παρέμβαση της συζύγου του, ο πλανητάρχης- έστω και με μερικά δευτερόλεπτα καθυστέρηση – έβαλε το χέρι του στην καρδιά για να δείξει την υπερηφάνειά του που άκουγε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής.

Δεδομένου όμως ότι στην εποχή των social media, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο, το Video έγινε viral κι έτσι όλοι έχουν εντοπίσει την καθυστέρηση του Προέδρου των ΗΠΑ να τοποθετήσει το χέρι του στην καρδιά, καθώς και το σκούντημα της Πρώτης Κυρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ