Οχτώ έτη φυλάκιση στον Σώρρα χωρίς αναστολή

Η δικαιοσύνη επιτέλους αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της εναντίον του Αρτέμη Σώρρα, με το δικαστήριο της Πάτρας να επιβάλει ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή στον ίδιο και στη σύζυγό του με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Ο αρχηγός της οργάνωσης “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει γίνει “άφαντος” και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψης, καθώς τυχόν έφεσή τους στην απόφαση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.  Ο Σώρρας δεν παρευρέθηκε στη δίκη του επικαλούμενος πόνο στη μέση του.

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του Σώρρα και ο κουμπάρος του. Ο συνεργάτης του καταγγέλλει ότι ο Σώρρας του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, και ο κουμπάρος του, ότι του είχε δώσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του για να το πουλήσει και ο Σώρρας του έδωσε ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, υπογράμμισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην “απάτη” που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ