Διεθνή μέσα και παίκτες για τη νίκη της Μπαρτσελόνα

Σε μία από τις μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου προχώρησε η Μπαρτσελόνα, νικώντας 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί ενώ είχαν χάσει στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα με 4-0, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, το κατόρθωμά τους δεν έμεινε ασχολίαστο. Αστέρες του ποδοσφαίρου απ’όλο τον κόσμο έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter, ενώ ούτε από τα διεθνή μέσα η νίκη πέρασε απαρατήρητη.

Barcelona_PSG_01_980x620

O Ιταλός Giuseppe Rossi δήλωσε: “Απίστευτο” στο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ ο Πορτογάλος Bernando Silva δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε, ανεβάζοντας τα αντίστοιχα emoticon έκπληξης. Ο Γάλλος Αντονί λε Ταλέκ, ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δήλωσε στο Twitter: “Η Καταστροφή”.

Τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Μπαρτσελόνα έδωσε κι ο Άγγλος Steve Sidwell: “Απόλυτες σκηνές στη Βαρκελώνη. Η καλύτερη νίκη στην ιστορία του Champions League“.

O Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε ότι αγώνες σαν αυτούς είναι που μας κάνουν να αγαπάμε πάντα το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρθηκε βέβαια, ούτε στα διεθνή μέσα η νίκη πέρασε απαρατήρητη:

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επιστροφή στο Champions League, αφήνοντας άφωνη την Παρί Σεν Ζερμέν” αναφέρει στον τίτλο του το Eurosport. “Σαν ταινία: Η Μπαρτσελόνα ζαλίζει την Παρί Σεν Ζερμέν με ράλι στο Champions League” αναφέρουν οι NY Times.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ