Συγγραφικό ντεμπούτο για τον Τομ Χανκς

Το συγγραφικό του ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο ο Τομ Χανκς. Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, θα εκδώσει ένα βιβλίο, το οποίο θα αποτελεί μια συλλογή μικρών ιστοριών. Εκδότης θα είναι ο οίκος Knopf.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, ο Τομ Χανκς συλλέγει παλιές γραφομηχανές και έχει ήδη πάνω από 100 στην κατοχή του. Το βιβλίο θα φέρει τον τίτλο: Uncommon Type: Some Stories και κάθε ιστορία θα συνδέεται με μια γραφομηχανή.

Ο Τομ Χανκς ξεκίνησε τη συγγραφή του βιβλίου το 2015. Όπως δήλωσε: “Στα δύο χρόνια που δουλεύω τις ιστορίες, έκανα ταινίες στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στη Βουδαπέστη και στην Ατλάντα και έγραψα σε όλες αυτές. Έγραψα στα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια ξενάγησης του Τύπου. Έγραψα σε διακοπές. Έγραψα σε αεροπλάνα, στο σπίτι, στο γραφείο. Όταν μπορούσα να ακολουθήσω ένα πλάνο, έγραφα τα πρωινά μεταξύ 09:00 -13:00

Σύμφωνα με τον Knopf, οι ιστορίες θα εστιάζουν σε θέματα όπως η άφιξη ενός μετανάστη στις ΗΠΑ ή η ζωή ενός δισεκατομμυριούχου και της πιστής βοηθού του κλπ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο William Heinemann ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ. Ήδη έχουν πωληθεί τα δικαιώματα για την έκδοση του βιβλίου σε επτά ακόμα χώρες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Βραζιλία και η Κίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ