Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου κάνει σοβαρά retweet από το “The Onion”

Ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, έγινε γνωστός πολύ πιο γρήγορα από τους προηγούμενους προκάτοχούς του, καθώς χάρη σε αυτόν ειπώθηκε η περίφημη φράση «εναλλακτικά γεγονότα» (alternative facts).

Ωστόσο, φαίνεται ότι αν δεν απαλλαχθεί άμεσα των καθηκόντων του, θα αποτελέσει πηγή για πολλά σχόλια, «τρολαρίσματα» και γέλια.

Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι ότι έκανε retweet ενός σατιρικού tweet που είχε αναρτηθεί από τον λογαριασμό του «The Onion». Για όσους δεν γνωρίζουν, το «The Onion», αποτελεί γνωστό ιστότοπο σάτιρας.

Το «The Onion» έγραψε σε Tweet του: «Ο ρόλος του Spicer στην Κυβέρνηση του Trump είναι να παρέχει στο αμερικανικό κοινό ισχυρή και σαφώς διατυπωμένη παραπληροφόρηση». Ο Spicer αμέσως έκανε retweet, σχολιάζοντας «You nailed it! Period» κάτι που σε απλά Ελληνικά θα λέγαμε: «Πέστα. Τελεία», ή «δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, με την ανάρτηση του παραπάνω retweet, ξεκίνησε μια θύελλα σχολίων, οι οποίοι κορόιδευαν τον νέο εκπρόσωπο τύπου, διερωτώμενοι αν κατάλαβε το tweet ή αν το διάβασε. Ωστόσο, υπάρχει μια περίπτωση να κατάλαβε το tweet και να ήθελε να κάνει χιούμορ.

Αλλά, τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, αν σκεφτούμε ότι μέσα σε δύο μέρες, ο νέος εκπρόσωπος τύπου έκανε tweet, όχι μία, ούτε δύο, αλλά πολλαπλές φορές, τον κωδικό του σε κάποιον λογαριασμό του! Κάτι που αποδεικνύει ότι από τα εναλλακτικά γεγονότα πήγε στα εναλλακτικά πεδία συμπλήρωσης του κωδικού του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ