Έφυγε η ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, μια μέρα μετά την κόρη της Κάρι Φίσερ

Μια μέρα μετά την κόρη της, Κάρι Φίσερ, σε ηλικία 84 ετών πέθανε η θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ντέμπι Ρέινολντς. Η Ντέμπι Ρέινολντς, ήταν γνωστή για την ερμηνεία της σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων και το μιούζικαλ «Singin’ in the Rain» και «The Unsinkable Molly Brown», για την οποία είχε προταθεί για όσκαρ.

Η παλαίμαχη ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη, σύμφωνα με τον γιο της Τοντ Φίσερ. Ο θάνατός της επήλθε μία μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της, ηθοποιού Κάρι Φίσερ.Τη στιγμή που υπέστη το εγκεφαλικό, η 84χρονη Ρέινολντς βρισκόταν στο σπίτι του γιου της και συζητούσαν τα διαδικαστικά της κηδείας της Κάρι.

Σύμφωνα με τον γιό της, όπως δήλωσε στο Variety, μετά το θάνατo της κόρης της, δήλωσε ότι ήθελε να είναι μαζί της. «Τώρα είναι με την Κάρι και όλοι είμαστε ιδιαίτερα στενοχωρημένοι», δήλωσε ο Τοντ Φίσερ, από το νοσοκομείο.

Η Ντέμπι Ρέινολντς ήταν γνωστή για το μουσικό και υποκριτικό ταλέντο της, αλλά εκτός αυτού, η προσωπική τους ζωή απασχόλησε τους πάντες, όταν ο τότε σύζυγός της, τραγουδιστής Έντι Φίσερ, την άφησε το 1958 για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ