Ποιος θα πάρει την περιουσία του Τζωρτζ Μάικλ;

Δεν πέρασαν καλά καλά δύο μέρες από τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Τζωρτζ Μάικλ και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες για το ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η περιουσία των 100 εκατ. στερλίνων θα μοιραστεί στα βαφτιστήρια του, στον σύντροφό του και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστήριζε.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να έχει αφήσει μέρος της περιουσίας του στην Bluebell, κόρη της Geri Halliwell (Spice Girls), της οποίας νονός ήταν ο πρώην σύντροφός του, Kenny Goss.

Ο σύντροφός του Fadi Fawaz επίσης αναμένεται να κληρονομήσει μέρος της περιουσίας καθώς και οι αδερφές του Melanie και Yioda. Επιπλέον, τα δύο παιδιά του ξαδέρφου του Andros, των οποίων εκτός από θείος είναι και νονός.

Από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες υποστήριζε, οι πιθανότερες υποψήφιες για κληρονομιά είναι οι Childline, Terrence Higgins Trust και Macmillan Cancer Support.

Ο γνωστός ποπ σταρ είχε στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα, μεταξύ των οποίων το εξοχικό του στο Oxfordshire όπου και πέθανε, η έπαυλη του στο Λονδίνο και μία κατοικία στη Νέα Υόρκη και στο Σίδνεϊ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ