Απογοητευμένος ο Αντόνιο Μπαντέρας από Brexit και εκλογή Τραμπ

Μετά από το διαζύγιο του από την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ και αφού τα παιδιά τους έχουν ήδη μεγαλώσει ο Αντόνιο Μπαντέρας βρήκε ένα νέο μέρος για τη ζωή του. Ήταν τότε, όπως λέει, που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στην υποκριτική και να ασχοληθεί περισσότερο με το σχέδιο ρούχων.

«Αποφάσισα να κάνω ένα άλμα δημιουργώντας την εταιρία Αντόνιο Μπαντέρας Ντιζάιν. Η εταιρία μου δεν περιορίζεται μόνο στον σχεδιασμό ρούχων», τόνισε μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «El Pais».

Μόλις την Παρασκευή ο διάσημος ηθοποιός εγκαινίασε την πρώτη του συλλογή με την ισπανική εταιρεία Viceroy. Πρόκειται για πέντε ανδρικά ρολόγια με δέρμα και τρία με μπρασελέ, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε και τα επτά νέα σχέδια από ρολόγια για γυναίκες.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα επισήμανε ότι στο χώρο της μόδας οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκες και κάθε φορά πρέπει να βρίσκεις κάτι καινούργιο για να τις προτείνεις σε αντίθεση με τους άντρες οι οποίοι είναι «πολύ πιο βαρετοί και δειλοί».

Ο Μπαντέρας μίλησε όμως και για τις πολιτικές εξελίξεις σε Ευρώπη και Αμερική καθώς μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία δεν παρέλειψε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την επικράτηση του Brexit και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει καταστάσεις όπως εγώ γιατί ψήφισαν αυτούς τους τύπους και αυτά τα πράγματα. Αναρωτιέσαι, τι συμβαίνει εδώ;». Αν είναι τελικά ο θυμός. Το ίδιο είχε συμβεί όταν εισήλθε στο ιταλικό κοινοβούλιο πριν από χρόνια η Τσιτσιολίνα, αλλά τώρα μπήκε το θηρίο.

Πάντως πιστεύει ότι η πίσω από την κρίση κρύβεται η «φοβερή οργή του λαού, που εκφράζεται με την απόλυτη διαμαρτυρία». «Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εκφραστεί και ο γαλλικός λαός του χρόνου. Εάν στο τέλος κερδίσει ο λαϊκισμός», είπε ο ηθοποιός.