Διασημότητες που θα φύγουν από τις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Τραμπ

Ουκ ολίγες φορές, ιδιαίτερα στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, διασημότητες ορκίζονται ότι θα φύγουν από τη χώρα αν κερδίσει ο ένας ή ο άλλος υποψήφιος. Η υποψηφιότητα (και μετέπειτα νίκη) του Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά «ανέδειξε» πολλούς διάσημους υποψήφιους μετανάστες.

Πρώτη και καλύτερη η Cher, δήλωσε μέσω Twitter ένα χρόνο πριν ότι θα μετακομίσει σε άλλον πλανήτη και συγκεκριμένα στον Δία, αν κέρδιζε ο Τραμπ.

Σε έναν πιο κοντινό προορισμό θα μετακομίσει ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, Bryan Cranston. Συγκεκριμένα στο Βανκούβερ του Καναδά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο (δηλαδή να νικήσει ο Τραμπ) δεν θα το πιστεύει. Ελπίζω στον Θεό να μη συμβεί.

Η κωμικός Amy Schumer δήλωσε ότι θα μετακομίσει στην Ισπανία ή κάπου αλλού αν κερδίσει ο Τραμπ κι ότι θα είναι πέρα από την κατανόησή της αν κάτι τέτοιο συμβεί.

Η Chelsea Handler δήλωσε ότι κι αυτή θα μετακομίσει στην Ισπανία κι ότι μάλιστα έχει αγοράσει και σπίτι.

Η τραγουδίστρια Barbra Streisand δήλωσε σε αυστραλιανή εκπομπή ότι αν κέρδιζε ο Τραμπ θα μετακομίσει είτε στην Αυστραλία αν της το επιτρέψουν είτε στον Καναδά.

Τέλος, η Lena Dunham δήλωσε ότι γνωρίζει πολλούς που απειλούν να το κάνουν αυτό, αλλά αυτή θα το κάνει όντως, δηλαδή θα μετακομίσει αν κέρδιζε ο Τραμπ τις εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ