“Έφυγε” ο Ανδρέας Βγενόπουλος από ανακοπή!

Σήμερα, Σάββατο, απεβίωσε, από καρδιακή ανακοπή, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος σε ηλικία 63 ετών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υγεία, ο Ανδρέας Βγενόπουλος “έφυγε” από τη ζωή στις 3.30 σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από καρδιακή ανακοπή.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που ήταν πρόεδρος του Υγείας είχε γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου του 1953 και τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της δημόσιας ζωής με πλούσια παρουσία κυρίως στα επιχειρηματικά δρώμενα μέσα από τον όμιλος Marfin Investment Group του οποίου ήταν πρόεδρος.

Η ανακοίνωση του Υγεία 

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή.

Η ανακοίνωση της MIG 

Με βαθιά οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του oμίλου Ανδρέα Βγενόπουλου, από καρδιακή ανακοπή.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα, σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήταν ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας “Βγενόπουλος και Συνεργάτες”. Από το 1998 δραστηριοποιήθηκε στον επενδυτικό και τραπεζικό χώρο, δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν διακεκριμένος αθλητής ξιφασκίας, πρωταθλητής Ελλάδος με διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μονάχου το 1972.

Σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ