Αναστέλλουν τις απεργίες οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κανονικά οι πτήσεις της Aegean – Olympic Air

Κανονικά θα πετάξουν τα αεροπλάνα από την Κυριακή, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι ελεγκτές, «μετά από μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνάντηση με τον υπουργό κ. Σπίρτζη και τον διοικητή της ΥΠΑ Κων. Λιντζεράκο, όπου δόθηκαν διευκρινήσεις και ελήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, τα Δ.Σ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των εξαγγελθεισών 24ώρων απεργιών».

Κανονικά οι πτήσεις της Aegean – Olympic Air

Κανονικά θα εκτελέσουν τις πτήσεις τους από την Κυριακή η AEGEAN και η Olympic Air, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των 2 εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό) και για την Olympic Air:801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ