Κανονικά συνεχίζεται ο διαγωνισμός για τις άδειες με Σαββίδη

Κανονικά φαίνεται να συνεχίζεται η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες ύστερα από την αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλούνται κυβερνητικές πηγές, η διαδικασία θα συνεχιστεί με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία. Πρώτος επιλαχών, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε δώσει το ποσό των 61,5 εκατ. ευρώ διεκδικώντας την άδεια. 

Σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει εντός πέντε ημερών να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» και εντός 15 ημερών να καταβληθεί το τίμημα.

Ο κ. Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να καταθέσει την πρώτη δόση: “Εάν μας πληροφορήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα για την απόκτηση της άδειας, τότε θα είμαστε έτοιμοι σε 2-3 ημέρες να πληρώσουμε τη δόση”

Την ίδια στιγμή, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κα. Όλγα Γεροβασίλη, ανάρτησε στο Twitter στάτους:”Οι διαδικασίες του διαγωνισμού θα ολοκληρωθούν κανονικά. Κάντε μήνυση στην πραγματικότητα” απαντώντας έτσι σε όσους διερρωτούνται για τη νομιμότητα του διαγωνισμού και για το κατά πόσο θα προχωρήσει ύστερα από την αποχώρηση του Καλογρίτσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ