Γουέστ Χαμ: «Χάθηκε» 1 εκατ. λίρες στη μεταγραφή Μαζουακού

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail ποσό της τάξεως του 1 εκατ. λιρών «έκανε φτερά» στην υπόθεση της μεταγραφής του Αρτούζ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό στη Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα, με βάση το δημοσίευμα της Daily Mail, η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί που πήγαν τα χρήματα αυτά, καθώς οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας εκτιμούν ότι έχουν πληρώσει παραπάνω 1 εκατ. λίρες!

Ειδικότερα, οι έρευνες των Άγγλων έχουν επικεντρωθεί στο αν υπήρξε κάποιο άτομο που δεν συμπεριλαμβάνεται στα έγγραφα της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Μαζουακού και έβαλε στην τσέπη του το ανωτέρω ποσό. Άνθρωπος της ομάδας, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να διαπιστώσει εάν προκύπτει κάποια παρανομία στην υπόθεση, δηλαδή, με πιο απλά λόγια να διαπιστωθεί εάν κάποιος πήρε επιπλέον χρήματα που «βάρυναν» αποκλειστικά και μόνο το σύλλογο.

Η βρετανική εφημερίδα προσθέτει στο ρεπορτάζ ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατεί χάος, με την ελληνική κυβέρνηση να προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης αναφέρεται και στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη υποστηρίζοντας ότι ερευνάται από τη δικαιοσύνη η συμμετοχή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στο κύκλωμα που δρούσε παράνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ