O Ethnodigos σας κερνάει έναν καφέ της επιλογής σας από τα everest!

Η Εθνική Ασφαλιστική, θέλοντας να επιβραβεύσει όλους τους νέους χρήστες της πρωτοποριακής εφαρμογής Ethnodigos – κερνάει κάθε νέο χρήστη έναν καφέ από τα καταστήματα everest, εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή Ethnodigos και να κάνει εγγραφή απλά με το email του. Αυτόματα, θα λάβει στο κινητό του μέσω της εφαρμογής, ένα ενημερωτικό push notification με τον μοναδικό εξαψήφιο κωδικό που αντιστοιχεί σε έναν δωρεάν καφέ regular μεγέθους, από τα καταστήματα everest. 

Ο χρήστης, αφού λάβει μέσω της εφαρμογής τον εξαψήφιο κωδικό, μπορεί να επιλέξει το κοντινότερο κατάστημα everest, από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και – αφού δώσει τον κωδικό στο ταμείο – να λάβει τον καφέ του. Η ενέργεια έχει ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως λήξεως των διαθέσιμων προϊόντων.

Μπορείτε να πάρετε τον δωρεάν καφέ σας από τα Everest κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Ethnodigos της Εθνικής Ασφαλιστικής εδώ, τόσο για συσκευές iOS, όσο και για συσκευές Android.

Σχετικά με την εφαρμογή Ethnodigos

Ο Ethnodigos είναι μια καινοτόμος εφαρμογή για κινητές συσκευές από την Εθνική Ασφαλιστική, ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την καθημερινή μετακίνηση, προωθώντας παράλληλα έναν οικονομικό και ασφαλή τρόπο οδήγησης. Αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και χρηστικό για τον οδηγό και παράλληλα είναι το βασικό εργαλείο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστότητας και προσωποποιημένης επικοινωνίας με τους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ