Samsung: Στο INNOVATHENS και το Μουσείο Μπενάκη οι παιδικές φωτογραφίες από το Εργαστήρι Τεχνολογίας

Μία εντυπωσιακή έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας και video με δημιουργίες των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης πραγματοποιήθηκε στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS powered by Samsung.

Η έκθεση φιλοξενεί έργα των μαθητών του εργαστηρίου τεχνολογίας της Samsung που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης σε συνεργασία με την καθηγήτρια φωτογραφίας Χριστιάνα Πετουσάκη.

Η έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του INNOVATHENS έως 31 Αυγούστου και είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10.00 έως τις 17.00.

Επιπλέον, με την υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη το κοινό μπορεί να βρει και να αγοράσει αφίσες με επιλεγμένα έργα των παιδιών στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ από τα πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη στο Κεντρικό Κτήριο στην οδό Κουμπάρη 1 και Βασιλίσσης Σοφίας, στο κτήριο της οδού Πειραιώς 138 και στο Κτήριο Πινακοθήκης Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα στην οδό Κριεζώτου 3.

Όλα τα έσοδα από τις αφίσες θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Οι αφίσες θα διατίθενται στα παραπάνω πωλητήρια από τις αρχές Ιουλίου.

Το εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung δημιουργήθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης το 2013. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να προσφέρει στα παιδιά τις απαραίτητες γνώσεις, τις ψηφιακές δεξιότητες και την εξοικείωση τους με τον κόσμο της τεχνολογίας. Παράλληλα, τα παιδιά ανακαλύπτουν ταλέντα και ικανότητες, εξερευνώντας τον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας και της δημιουργίας video.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ