Καμμένος: «Συντάσσεστε με το ΔΝΤ»

Σκληρή επίθεση κατά της αντιπολίτευση και ιδιαίτερα κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστηρίζοντας ότι την ίδια ώρα που γίνεται τεράστια καμπάνια και προσπάθεια από διεθνείς προσωπικότητες για την στήριξη της Ελλάδος, η ίδια περιορίζεται σε μια στείρα κριτική κατά της κυβέρνησης.

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι συντάσσεται με τους νεοφιλελεύθερους και δικαιώνει το ΔΝΤ ενώ υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση κατάφερε να φέρει μέτρα πολύ λιγότερα από αυτά που υπέγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Είναι συγκινητικό ότι χιλιάδες υπογραφές μπαίνουν σε ένα κείμενο υπέρ της Ελλάδος που καλούν όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες να στηρίξουν την χώρα μας, να την βγάλουν από τις αλυσίδες, να την αφήσουν να τραβήξει μπροστά στην πρόοδο. Και είναι πολύ λυπηρό την ίδια στιγμή που γίνεται αυτό, το μόνο που ακούσαμε από τους αρχηγούς της Αντιπολίτευσης ήταν μεταξύ κατσίκας και γελοιογραφιών του Αρκά», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι μετά από σκληρή διαπραγμάτευση η σημερινή κυβέρνηση φέρνει μέτρα ύψους 5,6 δισ. ευρώ μέχρι το 2018, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, υπέγραψαν, όπως είπε, τον Ιούνιο του 2014, μέτρα ύψους 18 δισ. ευρώ για το διάστημα 2015 – 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ