Τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου με πολλές… γαργάρες!

Τελικός κυπέλου στο ποδόσφαιρο με μαθητές στις εξέδρες; Με ξένο διαιτητή; Ξεχάστε το!

Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Κοντονής να είχε δηλώσει (αφού αποφάσισε το restart του κυπέλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο) ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ κατά τον τελικό θα είναι μόνο μαθητές, ενώ υπήρχαν και σκέψεις για τον ορισμό ξένου διαιτητή (μετά μάλιστα από πρόταση της ίδιας της UEFA), φαίνεται ωστόσο ότι στην πορεία όλα αυτά έγιναν… γαργάρα!

Έτσι τελικά αποφασίστηκε ο τελικός του κυπέλου να γίνει χωρίς την παρουσία μαθητών διότι «ανακάλυψαν» (και ενώ η ημερομηνία του τελικού είναι γνωστή εδώ και μήνες) πως τα σχολεία θα είναι κλειστά εκείνες τις μέρες λόγω των εορτών του Πάσχα…

Όσο για τον ξένο διαιτητή, και αυτός μπήκε στις καλένδες, αφού Κοντονής και ΕΠΟ αποφάσισαν ότι δε χρειάζεται, αφού καλός είναι και ο Τάσος Σιδηρόπουλος που τελικά ορίστηκε.

Όσο για το ποιός θα δει τον αγώνα (εκτός φυσικά από τους… παίχτες και τους προπονητές), και εκεί βρέθηκε «λύση» που θα εξασφαλίζει τη μη τέλεση επεισοδίων.

310 ονομαστικές προσκλήσεις όλες και όλες, από τις οποίες τις 250 θα μοιράσει η ΕΠΟ, και από 30 θα δοθούν στην κάθε ΠΑΕ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ