Η Λέστερ τρελαίνει κόσμο και τις… στοιχηματικές εταιρείες

Ένας Βρετανός οπαδός της Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι – ο οποίος απολύθηκε κακήν-κακώς από την εθνική ομάδα, παρά τα χαμόγελα στη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ – είχε ποντάρει το περασμένο καλοκαίρι 10 λίρες στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Χθες, μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ, ο Τζέιμς Γουέλερ αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes να πάρει 25.000 λίρες στο χέρι για να παραιτηθεί των κερδών του, σε περίπτωση που η αγαπημένη του ομάδα σηκώσει την κούπα στο φινάλε.

Εάν κερδίσει το στοίχημα, θα κερδίσει και 50.000 λίρες, μιας που η απόδοση στην οποία είχε παίξει ήταν 5.000/1!

“Το εκπληκτικό γκολ του Οκαζάκι δείχνει ότι έχουμε τύχη και τώρα πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Η Νιούκαστλ πάλευε για την επιβίωση και καταφέραμε να τους νικήσουμε, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ευκολότερα τα πράγματα για μας με τις υπόλοιπες ομάδες”, δήλωσε ο Γουέλερ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι διά ζώσης το βράδυ της Δευτέρας, όντας προσκεκλημένος της στοιχηματικής εταιρείας.

Στις αρχές του μήνα, ένας άλλος οπαδός της Λέστερ επέλεξε να πράξει το εντελώς αντίθετο, καθώς έκανε cash out και πήρε 29.000 λίρες στο στοίχημα που είχε βάλει και εκείνος υπέρ της κατάκτησης του τίτλου από τη Λέστερ με απόδοση 5.000/1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ