Ανέστης Αναστασίου: «Η ξενοδοχειακή (επανα)κατάρτιση είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια»

στον Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟ

Για το χώρο που καλύπτει η ξενοδοχειακή εκπαίδευση μιλά στο EMEAgr ο Ανέστης Αναστασίου, General Manager στην εταιρεία AA & Partners.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασίου αναφέρεται στα κριτήρια με τα οποία καθορίζονται τα δεδομένα και το αντικείμενο της ξενοδοχειακής εκπαίδευσης, με κριτήριο της ανάγκες του εκάστοτε εργαζόμενου, αλλά και στους λόγους για τους οποίους ένας ξενοδόχος θα πρέπει να επενδύσει στην επανεκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού του.

Δείτε την συνέντευξη του Ανέστη Αναστασίου και στο κανάλι του EMEAgr

Ο General Manager της AA & Partners μιλάει ακόμα για τα οφέλη από την εκπαίδευση των εργαζόμενων στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Τέλος, ο Ανέστης Αναστασίου, General Manager της AA & Partners αναφέρεται στη δραστηριότητα της εταιρείας, που δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο της κατάρτισης προσωπικού για ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους, από τις περιγραφές θέσεων εργασίας και τη δημιουργία προγραμμάτων κινήτρων, μέχρι το σχεδιασμό προγραμμάτων κινητοποίησης προσωπικού, συστημάτων αμοιβών, προγραμμάτων αξιολόγησης προσωπικού, επιλογής διευθυντικών στελεχών κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ