LG Electronics: Στήριξε την ΕΛΕΠΑΠ στο Dance Party των TGI FRIDAYS

Η LG Electronics Hellas στήριξε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) στη βραδιά γενεθλίων των γνωστών καταστημάτων «TGI FRIDAYS» την Τρίτη 8/12, σε ένα κάλεσμα για καλό σκοπό.

Η βραδιά για τα 18α γενέθλιά τους, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Κηφισιάς, ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν καλή μουσική, Fridays cocktails και finger food, αλλά και κορυφαία ποιότητα εικόνας και design από την εντυπωσιακή LG Swarovski OLED.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά ο DJ Γιάννης Σαρτζετάκης, που φρόντισε να ανεβάσει τον παλμό και το κέφι του κοινού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Μαρτάκης και Demy, που έκαναν live guest εμφανίσεις.

Η Ηρώ Κόβα, Μέλος του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ, ευχαρίστησε καλεσμένους και συνεργάτες για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία από το 1937.Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, διατέθηκαν αποκλειστικά για τη στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία επιπλέον να θαυμάσουν από κοντά την κορυφαία LG OLED Swarovski, μία μοναδική τηλεόραση περιορισμένης έκδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ