Μεϊμαράκης: «Δεν σας εξουσιοδοτούμε εν λευκώ»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον για θράσος, τόνισε ότι το κόμμα του δεν δίνει λευκή εξουσιοδότηση, ενώ υποστήριξε ότι στη Σύνοδο Κορυφής ζήτησε την βοήθεια των επιτρόπων και των αρχηγών των άλλων χωρών για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα.

«Είπε στην κ. Μέρκελ ότι δεν θα ψηφίσει το αδελφό κόμμα το νομοσχέδιο, Έτρεξε σαν παιδάκι που φωνάζει τη μαμά του να μας κάνει ντα. Εσείς ο αντιμερκελιστής, πήγατε να τους βάλετε όλους να μας πουν να τα ψηφίσουμε; Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφίζουμε ότι είναι μη υφεσιακό, ότι είναι υπέρ του συμφέροντος της χώρας και θα καταψηφίζουμε ότι είναι αντιαναπτυξιακό, αντικοινωνικό. Εν λευκώ εξουσιοδότηση δεν θα σας δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγόρησε ακόμα τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υφάρπαξε την ψήφο του λαού», και όπως είπε, αντίθετα από ότι του υποσχέθηκε κανένα μέτρο με πρόσημο κοινωνικό ή αναπτυξιακό δεν έφερε, «και αυτό δεν θα σας το συγχωρήσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ