ΣΕΚΕΕ – ΕΕΛ/ΛΑΚ: Κινητές τεχνολογίες και Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) ξεκινούν μία νέα πρωτοβουλία η οποία στοχεύει στην υποβοήθηση της αξιοποίησης των «κινητών τεχνολογιών» από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται συνάντηση εργασίας την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10.00 στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο, με την υποστήριξη του INNOVATHENS, του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνάντηση εργασίας έχουν κληθεί να παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές αλλά και προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ή / και λύσει με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής εκπρόσωποι Δήμων που παρέχουν ήδη ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους δημότες τους, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών του ΣΕΚΕΕ ενδεικτικές λύσεις που προσφέρονται ειδικά για τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μέσα από αυτή τη συνάντηση στόχος είναι να καταγραφούν οι ανάγκες των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως τις αντιλαμβάνονται τα ίδια τα στελέχη της. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, θα μοιραστεί σε όλους τους συμμετέχοντες σχετικό ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες εκπροσώπους.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται τα ενδιαφερόμενα στελέχη από όλους τους Δήμους και όλες τις υπηρεσίες και διευθύνσεις τους να συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους.