Μεϊμαράκης: «Μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ εγγυάται τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις»

«Μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, θα ξεμπλοκάρουμε τα μεγάλα έργα, θα φέρουμε επενδύσεις και θα απορροφήσουμε τους πόρους από το ΕΣΠΑ», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newsit.gr.

Στάθηκε έντονα επικριτικός για τον Αλέξη Τσίπρα και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα θετικό αυτούς του μήνες που ήταν στη διακυβέρνηση της χώρας και πως από τις 14 Αυγούστου έχει μεταλλαχθεί.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές θα έβαζε την υπογραφή του σε σποτάκια όπου αναφέρει ότι «δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στη λίστα Λαγκάρντ» και να έχουν τη φωτογραφία μου, όταν είναι γνωστό ότι δεν έχω καμία σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ. Δεν συνάδει με την αριστερή ηθική και την εικόνα Τσίπρα που είχα στο μυαλό μου», ανέφερε, και προσέθεσε: «Καταφεύγει σε δήθεν σκάνδαλα και να λέει ότι είναι ο εγγυητής και μην τολμήσει κανείς να παρέμβει. Δικτατορία έχουμε; Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Γι? αυτό βγήκε η ανακοίνωση των εισαγγελέων. Δηλαδή τι να του πω κι εγώ; Για τη δική του λίστα Λαγκάρντ και να βάλω Φλαμπουράρη και Κατρούγκαλο; Κάνει; Δεν κάνει».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε την αισιοδοξία του για επικράτηση της ΝΔ και απάντησε σχετικά με το κυβερνητικό σχήμα που σχεδιάζει.

Είπε επόσης ότι θα μπουν άνθρωποι που θα γνωρίζουν το θέμα του τομέα που θα αναλάβουν και θα είναι ψυχολογικά έτοιμοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους χωρίς να τον ενδιαφέρει η πολιτική τους καταβολή.