Alfa Romeo: Η κορυφαία Giulia στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Η Alfa Romeo επιστρέφει στην έκθεση της Φρανκφούρτης με πλήρως ανανεωμένο περίπτερο που χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το premium ύφος του.

Στο επίκεντρο της παρουσίας θα βρίσκεται η κορυφαία έκδοση της Giulia με το θρυλικό σήμα Quadrifoglio, η οποία αντιπροσωπεύει το νέο πρότυπο της Alfa Romeo και είναι απόλυτη έκφραση της αντίληψης «la meccanica delle emozioni».

Τα φώτα επίσης θα πέσουν και στην Alfa Romeo 4C, σε εκδόσεις Coupé και Spider, το σύγχρονο είδωλο που αντιπροσωπεύει το αγωνιστικό πνεύμα που είναι εγγενές μέσα στο DNA της Alfa Romeo: εξαιρετικές επιδόσεις και μηχανολογική υπεροχή που συνδυάζουν οδηγική απόλαυση και εκπληκτική εμφάνιση.

Στο πλευρό τους, μια κλασική 1964 Giulia T.I. Super sporting με το θρυλικό πράσινο τετράφυλλο τριφύλλι, το οποίο από το 1923 έχει προσδώσει ταυτότητα στα μοντέλα της Alfa Romeo με τις καλύτερες επιδόσεις.

Η γερμανική Έκθεση θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να γιορταστούν τα 105 χρόνια ενεργούς λειτουργίας της Alfa Romeo, μια πολύ σημαντική επέτειος που λίγοι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν γιορτάσει.

Ένας αριθμός που γίνεται ακόμη μικρότερος όταν συγκρίνεται με την εμπορική επιτυχία και τις αγωνιστικές νίκες που έχει κερδίσει η Alfa Romeo σε όλο τον κόσμο. Για πάνω από έναν αιώνα, οι Alfa Romeo αφιερώθηκαν σε όσους επιθυμούν το αυτοκίνητο τους να υπερβαίνει την έννοια του «χρήσιμου μέσου» και να περάσει σε εκείνη που αντιπροσωπεύει τα «πραγματικά συναισθήματα».

Το περίπτερο της Alfa Romeo στη Φρανκφούρτη, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τους αρχιτέκτονες «Navone e Associati», έχει δημιουργηθεί γύρω από επιλεγμένα σημεία, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της υπεραιωνόβιας μάρκας και θυμίζει το ιστορικό εργοστάσιο στο Arese.

Επιπλέον, σε ένα σταθμό Augmented Reality παρουσιάζονται τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας Giulia με λεπτομέρειες, ενώ στη γωνιά που θα είναι αφιερωμένη στη Magneti Marelli, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες του νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, τη συνδεσιμότητα με ηλεκτρονικές συσκευές, το σύστημα πλοήγησης, τα προηγμένα συστήματα ελέγχου φωνής, τον media player και τις παραμέτρους των ρυθμίσεων του αυτοκινήτου, στην καινοτόμο οθόνη TFT 8.8″ που είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν την κορυφαία ποιότητα ήχου των Harman Kardon στο περίπτερο της Alfa Romeo. Η Harman Kardon θα διαθέτει εκεί έναν αριθμό ηχοσυστημάτων για οικιακή χρήση, αλλά και χρήση στο αυτοκίνητο.

Μια επιλογή merchandising και αποκλειστικών αξεσουάρ Alfa Romeo σε συνεργασία με τη Mopar, τη μάρκα αναφοράς όσον αφορά σε services, Customer Care, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τη FCA, θα εκτίθενται σε χώρο ειδικά αφιερωμένο στο περίπτερο της εταιρείας.

Τέλος, μέσα από διαφημιστικά φυλλάδια και ειδικά αφιερωμένο υλικό οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με τα προϊόντα της FCA Bank, της χρηματοδοτικής εταιρίας αφιερωμένης και εξειδικευμένης στον τομέα του αυτοκινήτου. Επίσης, θα υπάρχουν και προϊόντα από τη Mopar, τη μάρκα αναφοράς για services, φροντίδα πελατών, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τη Fiat Chrysler Automobiles.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ