Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «λυγίσει» τη Σεβίλη

Πλούσιο θέαμα επιφύλασσαν οι Μπαρτσελόνα (κάτοχος του Champions League) και η Σεβίλη (κάτοχος του Europa League) κατά την αναμέτρηση για την κατάκτηση του 40ου Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με την ομάδα του Μέσι να επικρατεί τελικά με 5-4 στην παράταση.

Η Σεβίλη ξεκίνησε δυνατά το ματς, καθώς προηγήθηκε στο τρίτο λεπτό με 1-0, ωστόσο στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πέτυχε 4 συνεχόμενα γκολ, δύο με τον Μέσι, ένα από τον Ραφίνια, και ένα από τον Σουάρες, στο δεύτερο ημίχρονο.

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, η Σεβίλη με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τα πάνω κάτω και αρχικά μείωσε σε 4-2 στο 57΄ με τον Ρέγιες, στη συνέχεια πλησίασε στο ένα γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Βιτόλο από τον Ματιέ και αξιοποίησε στο 72΄ ο Κέβιν Γκαμεϊρό, ενώ στο 81ο λεπτό συνδυάστηκαν Μαριάνο, Ιμόμπιλε και Κονοπλιάνκα, με τον τελευταίο να κάνει το 4-4, και τη Σεβίλη να πετυχαίνει 3 γκολ μέσα σε 24 λεπτά.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Πέδρο πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Μπαρτσελόνα, πέντε λεπτά πριν από το τέλος της παράτασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ