e-table.gr και σε τουριστικούς προορισμούς!

Σε μια σειρά από δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς, όπως λ.χ. η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Ρόδος, το Ρέθυμνο, η Χαλκιδική, τα Χανιά, το Λασίθι και η Σαντορίνη επέκτεινε τη δράση του το e-table.gr, η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Έτσι, λοιπόν, αριθμεί -πλέον- κάτι παραπάνω από 1.400 συμβεβλημένα εστιατόρια και απευθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και ξένους τουρίστες που θέλουν να κάνουν με ευκολία και ταχύτητα κράτησή στο αγαπημένο τους εστιατόριο μέσω διαδικτύου. Όμως, εκτός από τους προαναφερθέντες προορισμούς, το e-table.gr λειτουργεί και στις Βέροια, Καβάλα, Πάτρα, Σέρρες και Τρίκαλα, ανεβάζοντας τον αριθμό των πόλεων που λειτουργεί η υπηρεσία σε 21 σε ολόκληρη τη χώρα.

Τέλος, προκειμένου να υποστηρίξει πολλαπλά τις ανωτέρω κινήσεις, το e-table.gr εμπλούτισε την δικτυακή του παρουσία, προσθέτοντας – μεταξύ άλλων – μια σειρά από νέες λειτουργίες, όπως λ.χ. η δυνατότητα ενός νέου χρήστη να πραγματοποιήσει κράτησή δίνοντας απλά το τηλέφωνό του, δίχως να χρειάζεται να προχωρήσει στην χρονοβόρα εγγραφή μέσω email.

Πηγή: Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ