Στο Τρεβίζο της Ιταλίας το adidas EUROCAMP 2015 με την συμμετοχή του Έλληνα Φώτη Καπρή

Η adidas παρουσιάζει το επίσημο ρόστερ του adidas EUROCAMP, τoυ σημαντικότερου διεθνούς preNBA Draft camp, στο οποίο συμμετέχουν τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου. Συγκεκριμένα, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου στο Τρεβίζο της Ιταλίας, τα νέα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ θα δείξουν τις ικανότητές τους στο παρκέ.

Σημειώνεται ότι εδώ και 13 χρόνια, το adidas EUROCAMP αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους κορυφαίους νέους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο, να προπονηθούν, να αγωνιστούν και να δοκιμαστούν από τις ομάδες του NBA και άλλων επαγγελματικών πρωταθλημάτων, με στόχο μια θέση στα draft του NBA.

adidas EUROCAMP 2015 - Ricky Rubio_454x280

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν workshops και να μάθουν από πρώην και νυν προπονητές και παίκτες του NBA, συμπεριλαμβανομένων των Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Θοδωρή Παπαλουκά (Euroleague star), Nick Nurse (Toronto Raptors) και Mike Longabardi (Phoenix Suns). Περισσότεροι από 40 νέοι συμμετέχοντες και υποψήφιοι παίκτες για το NBA Draft 2015, όπως οι George de Paula (Βραζιλία), Daniel Diez (Ισπανία), Alpha Kaba (Γαλλία) και Nikola Radicevic (Σερβία) θα συμμετέχουν στο adidas Eurocamp 2015. Μεταξύ τους θα βρίσκεται και η ελληνική Εθνική Ομάδα νέων ανδρών under-19, καθώς και ο Έλληνας μπασκετμπολίστας Φώτης Καπρής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερα νέα στα στα social media της adidas με hashtag #adidasEurocamp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ