“Best Television of the Year” από το Reviewed.com του USA Today η Curved OLED τηλεόραση της LG

Η LG Electronics διακρίθηκε για τα προϊόντα της στις κατηγορίες Home Entertainment και Home Appliances με 12 εξέχοντα βραβεία “2014 Best of the Yearαπό τον ιστότοπο Reviewed.com, το ειδησεογραφικό τμήμα του περιοδικού USA TODAY που εστιάζει αποκλειστικά στη δοκιμή καταναλωτικών προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεόραση Curved OLED της LG έλαβε τις πιο υψηλές διακρίσεις από το Reviewed.com στις κατηγορίες “Best Television of the Year” και “Best OLED TV of the Year“, ενώ η επίπεδη τηλεόραση LG Gallery OLED TV τιμήθηκε με το βραβείο “Best Design of the Year“.

Η πρωτοποριακή και ολοκαίνουργια πλατφόρμα Smart TV+ webOS της LG επιλέχθηκε ως “Best Smart TV Platform of the Year”, και η UltraWide οθόνη με αναλογία εικόνας 21:9 ως “Best Monitor of the Year”.

 LG_Curved_OLED_01x454x280

Προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν από το Reviewed.com στην κατηγορία των οικιακών συσκευών ως τα καλύτερα της χρονιάς περιλαμβάνουν την επαναστατικής τεχνολογίας αντλία θερμότητας EcoHybrid στα στεγνωτήρια ρούχων, τη μοναδική καινοτομία TurboWash στα πλυντήρια ρούχων, την πρωτοποριακή λειτουργία DoorinDoor στα ψυγεία της LG και την τεχνολογία EasyClean.  

 LG_Mega-Capacity_TurboWash_Clothes_Washer_454x280

“Είναι μεγάλη τιμή όταν μια εταιρεία διακρίνεται με ένα βραβείο ‘Best of the Year‘. Ειδικά όταν αυτό προέρχεται από το USA Today τότε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ξεπερνά κάθε προσδοκία”, δήλωσε ο Wayne Park, Global Sales and Marketing Officer της LG. “Τα βραβεία αυτά υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους καταναλωτές τα πιο καινοτόμα προϊόντα που σχεδιάζονται για να βελτιώνουν τη ζωή τους και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας βρίσκουν αναγνώριση”.

LG new logo_454x280

Τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG τιμήθηκαν με βραβεία Best of the Yearσε πολύ σημαντικές κατηγορίες όπως:
– Βραβεία “Best Television of the Year” και “Best OLED TV of the Year” για την LG Curved OLED TV (55EA980V).
– Βραβείο “Best Design of the Year” για την LG Gallery OLED TV (55EA8800).
– Βραβείο “Best Smart TV Platform of the Year” για την πλατφόρμα LG Smart TV+ webOS.
– Βραβείο “Best Monitor of the Year” για την οθόνη LG 21:9 UltraWide Monitor (34UM95).

Τα προϊόντα οικιακής χρήσης της LG κέρδισαν βραβεία “Best of the year” από τον ιστότοπο Reviewed.com σε αρκετές σημαντικές κατηγορίες:
– Βραβείο “Best Dryer Feature of the Year” για το στεγνωτήριο LG EcoHybrid Heat Pump Dryer (DLHX4072).
– Βραβείο “Best Washer Feature of the Year” για το πλυντήριο LG TurboWash (WM8000HVA, WT1701).
– Βραβείο Best Washing Machine of the Year and Best High End Washer of the Year” για το πλυντήριο LG Mega-Capacity TurboWash Clothes Washer (WM8000HVA).
– Βραβείο Best Counter-Depth Fridge of the Year” για το ψυγείο LG Large Capacity Side-by-Side Refrigerator με τεχνολογία Door-in-Door (LSC22991ST)
– Βραβείο Best Value Apartment Fridge of the Year” για το ψυγείο LG Large Capacity 2-Door Bottom-Mount Refrigerator (LBN10551PV)
– Βραβείο Best Electric Range of the Year” για το φούρνο LG Electric Double Oven Range with Infrared Grill and EasyClean(LDE3037ST).

Σημειώνεται ότι τα βραβεία “Best of the Year” του Reviewed.com απονέμονται κάθε χρόνο από τους συντάκτες του και βασίζονται σε αποτελέσματα από τους συνηθισμένους και επιστημονικούς ελέγχους, τεστ και αξιολογήσεις των προϊόντων του τελευταίου χρόνου. Αποτελώντας από τον Ιανουάριο του 2011 τμήμα της εταιρείας Gannett Co. και του “USA TODAY”, ο ιστότοπος Reviewed.com διεξάγει τις δοκιμές σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που διαθέτουν εργαστηριακό εξοπλισμό για τον ποιοτικό έλεγχο της εικόνας, του εξοπλισμού του σπιτιού και της κουζίνας και για τον έλεγχο της οθόνης. Ο αντικειμενικός και μοναδικός τρόπος που διεξάγονται τα τεστ δίνουν στο Reviewed.com ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, χάρη στις κατανοητές αξιολογήσεις προϊόντων που συγκρίνονται το ένα δίπλα στο άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ