Crypto: Φέρνει smartphones και tablets στην ελληνική αγορά

Έχοντας τεχνογνωσία μέσα από μία πορεία 30 ετών στην ελληνική αγορά, η Crypto ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς smartphones GSMART της Gigabyte (την οποία αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα), καθώς και μια σειρά από tablets με premium χαρακτηριστικά. 

Τα νέα smartphones διακρίνονται από τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, αλλά και από τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, οι τιμές κυμαίνονται από τα 89 ευρώ για το πιο μικρό μοντέλο T4, μέχρι τα 219 ευρώ για το κορυφαίο Saga S3 με την 6 ιντσών οθόνη υψηλής ευκρίνειας και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωση τον εμπλουτισμό της γκάμας Android tablets που διαθέτει, με τη σειρά Creev, που περιλαμβάνει, προς το παρόν, τρία tablets με διαστάσεις οθόνης 8 και 10 ίντσες, premium χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Οι τιμές και εδώ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, και ξεκινούν από τα 159 ευρώ για το tablet των 8 ιντσών με υποστήριξη WiFi, φτάνοντας στα 169 ευρώ για το tablet των 10 ιντσών. Επίσης, σύντομα η εταιρεία θα παρουσιάσει και tablets με λειτουργικό Windows, ενώ μέσα στο 2015 προγραμματίζεται και το λανσάρισμα wearable συσκευών.

Σε ότι αφορά στην υποστήριξη, αυτή την αναλαμβάνει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, καθώς η Crypto έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό.

Τα στελέχη της εταιρείας ανέφεραν σε σχετική ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι στο κομμάτι των ψηφιακών δεκτών επίγειας τηλεόρασης η Crypto έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελλάδα, με ποσοστό 30%, ενώ σε αυτό των συσκευών mp3-mp4 είναι επίσης ηγέτης στην ελληνική αγορά με ποσοστό 30%.

Σε ότι αφορά στο μερίδιο αγοράς στα κινητά τηλέφωνα, τα στελέχη της Crypto ανέφεραν ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι, παρότι δεν τους προσδιόρισαν. Αντίστοιχα υψηλοί, όπως αναφέρθηκε, είναι οι στόχοι για αύξηση του τζίρου το 2015, από τα περίπου 6 εκατ. ευρώ που αναμένεται να κλείσει για το 2014.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ