Δημιουργία Δικτύων Επιχειρηματικών Αγγέλων: Συζήτηση με τη Λύδα Μοδιάνο της Eurobank στο Public Startup Crash-Courses by EMEAgr στις 10/06

Τα Public και η Lenovo, σε στρατηγική συνεργασία με το EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την όγδοη εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η Λύδα Μοδιάνο, θα παρουσιάσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου ιδιωτών, επιχειρηματικών και επενδυτικών “αγγέλων” στην Αθήνα, που ξεκίνησε το πρόγραμμα egg-enter•grow•go.

Το egg είναι πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Πρόσφατα το egg φιλοξένησε το 1ο Investor Day του προγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου, όχι μόνο ελληνικές startups παρουσίασαν σε υποψήφιους επενδύτες, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτικοί “άγγελοι” συμμετείχαν σε εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.

Η Λύδα Μοδιάνο, Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος egg, θα παρουσιάσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το egg και η Eurobank και θα μιλήσει για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός δικτύου επενδυτικών αγγέλων στην Αθήνα.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου φιλοξενίας νέων εταιρειών στο egg, καθώς και τον δεύτερο κύκλο του προγράμμτος, που ξεκινά.

modiano lyda egg 230230220Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ.

Η Λύδα Μοδιάνο, Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος egg, εργάζεται στον Όμιλο Eurobank από το 1998. Υπήρξε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής – επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου έως τον Σεπτέμβριο του 2013. Σήμερα κατέχει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης. Από το 1994 μέχρι το 1998 διετέλεσε Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Philip Morris Hellas.Από το 1986 μέχρι το 1994 υπηρέτησε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στα Υπουργεία Εμπορίου, Βιομηχανίας, Ενέργειας & Τεχνολογίας (σημερινό Υπουργείο Ανάπτυξης), στο Υπουργείο Τύπου, στο Δήμο Πειραιά καθώς και σε άλλους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς.