SAP Hellas: Δεύτερη δωρεάν εκπαίδευση προς Developers και Data Scientists

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού InnoJam που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, η SAP Hellas διοργανώνει τον δεύτερο εκπαιδευτικό κύκλο πάνω στη πλατφόρμα SAP HANA.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαρτίου στο The Cube Athens κι έχει στόχο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για την αποτελεσματική συμμετοχή τους στη διαγωνιστική διαδικασία.

Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο HANA workshop είναι απλή: οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected] ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 9473885. Στη συνέχεια και εφόσον λάβουν την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, δίνουν ραντεβού με τους υπόλοιπους HANA Gurus την Πέμπτη 13 Μαρτίου στο The Cube.

Το SAP InnoJam αποτελεί έναν διαγωνισμό ανtοχής και φαντασίας που προκαλεί διαφορετικές ομάδες να επιλέξουν, να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA, μέσα σε 30 ώρες. Η τεχνολογία in-memory δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούν τα Big Data. Το SAP HANA συγκεκριμένα είναι μία ενιαία in-memory πλατφόρμα που ενοποιεί transactional και analytical data για εφαρμογές και διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο, πιο γρήγορα έως και 10.000 φορές στην επεξεργασία δεδομένων, πιο έξυπνα με δυνατότητες για δημιουργία εφαρμογών και πιο απλά γιατί απλοποιεί ακόμα και τις πιο σύνθετες και πολύπλοκες ΙΤ υποδομές.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει και να παρουσιάσει την ιδέα της στο επιχειρηματικό κοινό που θα συμμετέχει σε διεθνές συνέδριο της SAP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ