Social WiFi: Δημιουργήστε “πιστούς” πελάτες με το wi-fi της επιχείρησής σας

Μία λύση η οποία επιτρέπει αφενός στον πελάτη να “απολαύσει” δωρεάν σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο ενός καταστήματος όσο το επισκέπτεται και αφετέρου στον επιχειρηματία να χρησιμοποιήσει το δίκτυό του για την προώθηση της επιχείρησής του προσφέρει το Social WiFi, το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρεία OpenIT.

Στις ημέρες μας η πρόσβαση στο wireless internet από οπουδήποτε καθιερώνεται ως ένα αναγκαίο αγαθό και πολλοί αναζητούν μία ασύρματη σύνδεση ακόμα και την ώρα του καφέ, ωστόσο μέχρι σήμερα ο θαμώνας ενός καταστήματος δεν είχε άλλη επιλογή για να χρησιμοποιήσει το δίκτυο ενός καταστήματος από το να αναζητήσει το προσωπικό και να λάβει τον κωδικό πρόσβασης. Μάλιστα, είναι πολλές οι φορές που ο πελάτης απλώς παραιτείται από αυτή την “άβολη” διαδικασία, δεν απολαμβάνει μία δυνατότητα που ούτως ή άλλως θα μπορούσε να του παράσχει δωρεάν το κατάστημα και πολλές φορές επιλέγει να μην το επισκεφθεί ξανά, προτιμώντας κάποιο άλλο, το ασύρματο δίκτυο του οποίου παραμένει “ξεκλείδωτο”.

Τη διαδικασία αυτή διευκολύνει και απλοποιεί το Social Wifi: Πρόκειται για έναν ασύρματο εξοπλισμό, ο οποίος εγκαθίσταται στο δίκτυο του καταστήματος επιτρέποντάς του να λειτουργεί χωρίς την εισαγωγή κωδικού από μέρους του πελάτη (και άρα χωρίς την “άβολη” διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω), κατευθύνοντας, ωστόσο τον πελάτη να κάνει “like” στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook, ώστε να απολαύσει τη δωρεάν σύνδεση στο ασύρματο ίντερνετ.

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση όχι μόνο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της, αλλά μπορεί να αποκομίσει και σημαντικό όφελος, καθώς “μοχλεύει” μέσα στην παροχή αυτής της υπηρεσίας και τη δημιουργία μίας δικτυακής κοινότητας γύρω από την επιχείρηση και εν τέλει την επικοινωνιακή της προώθηση.

Η επιχείρηση ουσιαστικά “συγκεντρώνει” με τη χρήση του Social WiFi τους υφιστάμενους, αλλά και τους νέους, πελάτες της στη σελίδα της στο Facebook από όπου μπορεί να τους απευθυνθεί ανέξοδα, εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν τα social media.

To Social WiFi είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καφέ και μπαρς, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, υπεραγορές, αεροδρόμια, βενζινάδικα, κινηματογράφους, μουσικές σκηνές. Η υπηρεσία παρέχεται σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω των σημείων παρουσίας της OpenIT (κεντρικά σημεία παρουσίας σε Αθήνα, Ηράκλειο, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του website http://socialwifi.gr, της σελίδας στο facebook http://www.facebook.com/socialwifigr ή καλώντας στο τηλέφωνο 801 700 7705.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ