Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για συνάντηση με το επενδυτικό ταμείο LAUNCHub

Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντηθεί με ελληνικές startups από τον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, το LAUNCHub, επενδυτικό ταμείο “σποράς” με έδρα τη Βουλγαρία.

Οι ελληνικές εταιρείες από τον χώρο του digital που ενδιαφέρονται να συναντηθούν με τον εκπρόσωπο του ταμείου, Στέφαν Γκάντσεφ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην ημέρα συναντήσεων με το LAUNCHub στην Αθήνα, συμπληρώνοντας μέχρι και τις 23:59 της 3ης Νοεμβρίου τα στοιχεία τους εδώ: http://www.f6s.com/launchubacceleratormarch2014 και στη συνέχεια αποστέλλοντας ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected] ενημερώνοντας για την ολοκλήρωση της υποβολής των στοιχείων τους και αναφέροντας το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην ημέρα συναντήσεων.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στους χώρους του CoLab Athens (Πετράκη 28, κέντρο Αθήνας) την ερχόμενη Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 10:00. Ο venture partner του LAUNCHub, Στέφαν Γκάντσεφ, θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να συναντηθεί με έως και 10 εταιρείες που αναπτύσσουν καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες/ιδέες τους, να συζητήσουν με τον κ. Γκάντσεφ και να λάβουν ειλικρινές και πολύτιμο feedback, υπό την οπτική γωνία ενός επενδυτή, σχετικά με τα εγχειρήματα και τις μελλοντικές προοπτικές τους.

Οι εταιρείες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του LAUNCHub θα προσκληθούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον τέταρτο γύρο αιτήσεων χρηματοδότησης που έχει προκηρύξει το ταμείο και ο οποίος ειδικά για τις εταιρείες που θα προσκληθούν στη συνάντηση στην Αθήνα θα παραταθεί πέραν της αρχικής προθεσμίας της 3ης Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το LAUNCHub μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ