Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς

Τη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Nestlé Ελλάς αναλαμβάνει από 1η Οκτωβρίου ο Παύλος Κιόρτσης, διαδεχόμενος τον Laurent Dereux, ο οποίος, έπειτα από πέντε περίπου χρόνια παραμονής στη θέση αυτή, αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé στην Ισπανία.

Από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, ο Π. Κιόρτσης θα είναι επίσης υπεύθυνος για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο Π. Κιόρτσης άρχισε την καριέρα του στην Ralston Purina αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμους ρόλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Το 1999 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Nestlé, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμους ρόλους στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη με τη CPW, την παγκόσμια κοινοπραξία της Nestlé και της General Mills στον χώρο των δημητριακών. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι σήμερα, ο Π. Κιόρτσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Nestlé για τη Ζώνη της Ευρώπης, επιβλέποντας τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την περιοχή της Αδριατικής. Παράλληλα, είχε στην ευθύνη του τον συντονισμό της στρατηγικής για τα προϊόντα διατροφής για κατοικίδια και τα παγωτά σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ