Το startup “σαφάρι” στο Βερολίνο ξεκινά από τις 26 Αυγούστου

Στις 26 Αυγούστου θα δημοσιευθεί το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του Startup Safary, της εκδήλωσης που θα φέρει τις startups του Βερολίνου σε επαφή με πάνω από 100 εταιρείες και οργανισμούς στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και ένα από “κέντρα” της startup δραστηριότητας στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τότε την ευκαιρία να εγγραφούν στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν.

Το Startup Safary θα διοργανωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ εκτός από τις γερμανικές εταιρείες θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον προσκεκλημένων από άλλα startup “οικοσυστήματα” της Ευρώπης.

Στις 6 Σεπτεμβρίου οι ευρωπαϊκές startups βγαίνουν για “σαφάρι” στο Βερολίνο

Στο παρακάτω βίντεο η Κλαρίσσα Στάινχοφελ, συνιδρυτής της εταιρείας που διαχειρίζεται το φορμάτ του Startup Safary δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυεπίπεδο αυτό event. Χορηγός επικοινωνίας και στρατηγικός συνεργάτης του Startup Safary είναι για την Ελλάδα το EMEAgr, ενώ “πρέσβης” του Startup Safary είναι για την Ελλάδα o Βασίλης Μπαρτζώκας του Desinglobby.Asia.

Τη συμμετοχή τους στο Startup Safary έχουν ήδη επιβεβαιώσει και θα φιλοξενήσουν κάποιο event εταιρείες όπως οι Google, Fab, Startupbootcamp, eBay, Paua Ventures, Point Nine και startups όπως οι ePortrait, bonusbox, djiiga, 9flats, HitFox, auctionata, kinderfee και άλλες.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη, με το κόστος του απλού να ανέρχεται μόλις σε 10 ευρώ, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και σε startups πολύ αρχικού σταδίου να μπορούν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό event, ενώ διατίθενται και περιορισμένου αριθμού VIP εισιτήρια.

Μάλιστα, καθώς η προσέλευση των startupers από όλες “τις γωνιές” της Ευρώπης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι business cards που θα ανταλλαχθούν εκατοντάδες, το Startup Safary συνεργάζεται με την moo.com για να προμηθεύσει με ένα δωρεάν σετ επαγγελματικών καρτών για όλους όσοι συμμετάσχουν στο event. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται στον συνεργατικό χώρο betahuas, στην “καρδιά” του Βερολίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ