“Ανακουφισμένος” ο Σταυρίδης μετά την παραίτηση από το ΤΑΙΠΕΔ

Ανακουφισμένος από την παραίτησή του από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ, μετά το “σάλο” που ξέσπασε από το ταξίδι του με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη, λίγες ώρες μετά τις υπογραφές για την πώληση του ΟΠΑΠ, δήλωσε ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΟΤ Στέλιος Σταυρίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού Ant1.

Ο Στ. Σταυρίδης τόνισε ότι δεν έκανε κάτι μεμπτό, αλλά κάτι πρακτικό, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως το Μέγαρο Μαξίμου έκανε καλά που ζήτησε την παραίτησή του. Δήλωσε επίσης ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του να ανέβει στο αεροσκάφος του επιχειρηματία, καθώς δεν έχει καμία “μύγα για να μυγιαστεί” και τα λίαρ τζετς ως άνθρωπο δεν τον εντυπωσιάζουν.

Το ταξίδι στο jet του Μελισσανίδη που “έκαψε” τον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ανταποκρινόμενος άμεσα στην επιθυμία του υπ. Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να παραιτηθεί, υπέβαλε χθες την παραίτησή του. Ο Στ. Σταυρίδης έκανε την εξής δήλωση:

“Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι  από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα,  να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ