Ελλάδα και Κίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη της δημιουργικής οικονομίας

Το DESIGNLOBBY και το Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, μία εκδήλωση με θέμα “Ελλάδα – Κίνα: Ενδυναμώνοντας τη δημιουργική οικονομία“.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
Αφροδίτη Μπλέτα, νομικός με εξειδίκευση στην κατοχύρωση πατεντών και πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας. Θέμα ομιλίας: “Η ιδιαίτερη ανάγκη προστασίας του branding στις αγορές της Ασίας και ειδικά της Κίνας”.
Γιάννης Κουρούδης, καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής του στούντιο K2Design, ο οποίος θα παρουσιάσει την σημασία του σχεδιασμού στην επιτυχία των Φυσικών Προϊόντων Κορρές μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Κορρέ.
Γιώργος Καραγιάννης, καλλιτεχνικός διευθυντής και συνιδρυτής του 2yolk Branding and Design, ο οποίος θα αναλύσει τη θεωρία περί χρησιμοποίησης ενός εθνικού branding ως μία μορφή ήπιας ισχύος για το σχηματισμό της πρόσληψης τους από τους ανθρώπους στα υπόλοιπα έθνη στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.
Δρ. Ρόνυ Γανιάρη, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Ομίλου Aldemar η οποία θα μιλήσει για την διαδρομή της πρωτοβουλίας του Ομίλου “SYMPOSSIO Greek gourmet touring”, μίας συνεργικής πλατφόρμας η οποία, με όχημα τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό, συνδέει την ελληνική κουζίνα, τα προϊόντα και τον τουρισμό στην προοπτική της σύνθεσης ενός ισχυρού εξαγώγιμου προϊόντος της ελληνικής οικονομίας.
Αιμιλία Καντα, διευθύνoυσα σύμβουλος DESIGNLOBBY GREECE, μέλος και Design Ambassador του DESIGNLOBBY.ASIA, η οποία θα παρουσιάσει τις δύο αυτές πλατφόρμες Design Management.

hellenic chinese center for entrepreneurship_logo_230Tην παρουσίαση θα κάνει η Άντζελα Καραγεώργου, δημοσιογράφος και μέλος του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η διοργάνωση έχει την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Κακογιάννη στις 19:00. Θα ακολουθήσει coctail και γευσιγνωσία επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων των εταιρειών FINEST ROOTS, MR&MRS GREEK, KTHMA ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, HELEA OLIVE OIL. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν θέση στην σύνδεση https://www.eventora.com/en/Events/greece-china-empowering-creative-economy.

Το EMEAgr υποστηρίζει επικοινωνιακά την εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ