Εκτός Ελλάδος “βγαίνει” η εφαρμογή mySeeties

Μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τη Μύκονο, η εφαρμογή mySeeties κάνει το όραμά της πράξη και “ταξιδεύει” σε όλο τον κόσμο, κάνοντας διαθέισμο έναν πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός για την Κωνσταντινούπολη. Επόμενοι “σταθμοί” για την ελληνική εφαρμογή είναι η Πράγα, το Λονδίνο και το Ντουμπάι.

Οι χρήστες συσκευών iOS μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν από το App Store την εφαρμογή myIstanbul και να έχουν στα χέρια τους πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τη νυχτερινή διασκέδαση, την αγορά, τις υπηρεσίες και τα αξιοθέατα της πόλης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 8 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρώσικα, βουλγάρικα, σέρβικα, τούρκικα) και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά (keywords) προκειμένου να διευκολυνθούν στον εντοπισμό των πληροφοριών που αναζητούν. Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει, επίσης, χάρτες με αναλυτικές οδηγίες για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Αφού κατέβει, η εφαρμογή λειτουργεί offline, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δεν υπάρχει 3G χρέωση.

myseeties_screens_1257856Η mySeeties παρέχει έναν ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο οδηγό πόλεων που λειτουργεί ως απαραίτητο εργαλείο τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους μόνιμους κατοίκους κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό το περιεχόμενό της είναι αυστηρά επιλεγμένο, ώστε οι χρήστες της να απολαμβάνουν μόνο άριστες υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας.

Σύντομα θα τους παρέχεται και η δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής, ώστε τελικά να απευθύνονται σε αυτήν ως ένα ενιαίο, κεντρικό σημείο μέσω του οποίου θα έχουν ό,τι χρειάζονται για τις επιχειρήσεις της περιοχής που διαμένουν ή επισκέπτονται. Θα μπορούν, δηλαδή, να κλείνουν δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, να αγοράζουν το γεύμα τους σε ένα εστιατόριο ή να λαμβάνουν υπενθύμιση για την εκδήλωση που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν και να αγοράζουν μέσω της εφαρμογής τα εισιτήρια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ