Θα αποσύρει τους υπουργούς της η ΔΗΜΑΡ – “Φλερτάρει” Βενιζέλο ο Μπίστης

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δ. Χατζησωκράτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ θα αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση, ενώ αυτό που μένει να αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος που συνεδριάζουν στις 11:00 είναι η στάση που θα τηρήσει η ΔΗΜΑΡ απέναντι στην κυβέρνηση, αν θα αποσύρει δηλαδή την εμπιστοσύνη της.

Το κλίμα στη ΔΗΜΑΡ είναι “εκρηκτικό” όπως φαίνεται και από τη δήλωση που έκανε στο Facebook το στέλεχος Νίκος Μπίστης: “Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χώρα σε περιπέτεια. Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ. ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της”.

“Φλερτάροντας”, μάλιστα, με μία επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ο Ν. Μπίστης χαρακτήρισε ως “φωνή της λογικής” τον Ευ. Βενιζέλο και ανέφερε: “Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ