Vodafone: Τέταρτη γενιά στο δίκτυό της

Τη δωρεάν πρόσβαση στο 4G δίκτυό της για όλους τους συνδρομητές της, μέχρι και τις 31/10/2013, ανακοίνωσε η Vodafone.

Η ενέργεια αυτή της εταιρείας έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους συνδρομητές της με το νέο δίκτυο τέταρτης γενιάς, προκειμένου αυτοί να γνωρίσουν τις ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητές του που δίνουν πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως η πολύ γρήγορη αποστολή και λήψη αρχείων, η αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας, αλλά και υπηρεσίες όπως το «φορητό» HD videoconference και η χρήση multimedia εφαρμογών. Η πρόσβαση στο 4G δίκτυο της εταιρείας μπορεί να γίνει από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο, αρκεί οι παραπάνω συσκευές να διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή για πρόσβαση σε 4G δίκτυο.

Σήμερα το 4G της Vodafone καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και πολλές ακόμα περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

H ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο 4G, είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Vodafone που κάνουν χρήση internet, συμβολαίου και καρτοκινητής, μέχρι τις 31/10/2013. Για την ενεργοποίηση, οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, να στείλουν SMS, να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή μέσα από το My Account. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τέλος, η Vodafone μέσα τους προσεχείς μήνες θα ανακοινώσει την εμπορική πολιτική που θα ισχύει από 1/11/2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ