Νέοι πελάτες και παρουσίαση στο κορυφαίο ICT event για τη LazyPub

Στο κορυφαίο ευρωπαϊκό event για τον κλάδο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας ICT Spring 2013 θα παραβρεθεί η ελληνική startup εταιρεία LazyPub, μετά από επιλογή των διοργανωτών.

Το ICT Spring 2013 θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, στην “καρδιά” της Ευρώπης, και θα συμμετάσχουν 150 εκθέτες, 120 startups και 90 ομιλητές από 60 χώρες του κόσμου. Στους προσκεκλημένους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι Jimmy Wales, ιδρυτής της Wikipedia, Trip Hawkins, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, Brian Stevens, CTO της Red Hat, Eduardo Mendez Polo της Telefonica, Rupert Keeley, διευθύνων σύμβουλος για την περιοχή EMEA στην Paypal, Renaud Visage, συνιδρυτής και CTO της Eventbrite, Bart Vercammen, διευθυντής project management στην Technicolor και άλλοι.

Η ελληνική εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τις λύσεις ψηφιακής δημοσίευσης που αναπτύσσει σε ένα περίπτερο και τις δύο ημέρες, ενώ θα λάβει μέρος και στον startup διαγωνισμό που διοργανώνεται στο πλαίσιο του συνεδρίου, παρουσιάζοντας για πέντε λεπτά την εταιρεία μπροστά σε επενδυτικούς “αγγέλους” του Λουξεμβούργου και της Ευρώπης.

lazypub_logo_235180Παράλληλα με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, η LazyPub έχει ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες και την ανάπτυξη του πελατολογίου της, καθώς συνεργάζονται μαζί της για τη δημοσίευση σε iPhone και iPad των εκδόσεών τους τα περιοδικά Digital Life και Mobile Life, η εταιρεία TÜV Austria Hellas, αλλά και η Interamerican για τη δημοσίευση του απολογισμού εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Μέσω της LazyPub κυκλοφορεί και το EMEA Week,
το ηλεκτρονικό περιοδικό
σύγχρονης επιχειρηματικότητας του EMEAgr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ