Με τη συμμετοχή κορυφαίων ελληνικών startups το bootcamp του TiE

του Δημητρίου ΠΟΓΚΑ

Κορυφαίες ελληνικές νεοφυείς εταιρείες από τον χώρο της τεχνολογίας, των τροφίμων και του τουρισμού θα συμμετάσχουν στο bootcamp startup εταιρειών που διοργανώνει στις 3 Ιουλίου το μεγαλύτερο παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο TiE Global.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το EMEAgr, η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων έχει ήδη ολοκληρωθεί και 35 εταιρείες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν και να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένους επιχειρηματίες από το δίκτυο του TiE. Το ενδιαφέρον, μάλιστα, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς είχε προβλεφθεί η δυνατότητα συμμετοχής για 25 εταιρείες, αποδεικνύοντας το ισχυρό ενδιαφέρον για το δίκτυο, αλλά και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει, εδραιώνοντας μία διαρκέστερη “σχέση” με την ελληνική startup κοινότητα.

Οι 25 εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα επιλεχθούν από την ομάδα διοργάνωσης του ελληνικού bootcamp σε συνεργασία με το TiE και θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως επίσης και οι mentors που θα συναντήσουν τις ελληνικές εταιρείες.

Το bootcamp θα διεξαχθεί στις 3 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής σε συνδιοργάνωση με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Το EMEAgr υποστηρίζει επικοινωνιακώς και αυτή τη σημαντική για το ελληνικό “οικοσύστημα” διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως πριν από έναν περίπου μήνα, οι άνθρωποι του TiE είχαν βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν και να γνωρίσουν από κοντά το τοπικό “οικοσύστημα”, με το διευθύνοντα σύμβουλο P. K. Agarwal να διακρίνει σε συνέντευξή του στο EMEAgr ότι η startup δραστηριοποίηση στην Ελλάδα κερδίζει το “μομέντουμ” και θα συνεχίσει να αυξάνεται μελλοντικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ