Η Glilot Capital Partners δίνει 1 εκατ. δολάρια στη youAPPi

Η youAPPi, που δημιούργησε μία πλατόρμα διανομής εφαρμογών και νομισματοποιήσης περιεχομένου για φορητές συσκευές, διασφάλισε 1 εκατ. δολάρια από την επενδυτική εταιρεία Glilot Capital Partners.

Η youAPPi, που ιδρύθηκε το 2011, λύνει σημαντικά προβλήματα στο λειτουργικό οικοσύστημα των φορητών συσκευών, ταυτοποιώντας και συνδέοντας τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά με τους χρήστες.

Το κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των αλγορίθμων που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα για να προτείνει εφαρμογές στους χρήστες, καθώς και για να ενισχυθούν οι τομείς του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Ο συνιδρυτής της Glilot Capital Partners είπε για τη συνεργασία πως: “Πιστεύουμε ότι η youAPPi ανέπτυξε μία ριζοσπαστική τεχνολογία που λύνει τα δύο πιο σημαντικά θέματα στο λειτουργικό οικοσύστημα των φορητών συσκευών: Επιτρέπει στους κατασκευαστές να έχουν μεγαλύτερα έσοδα, αυξάνοντας την εμπλοκή του χρήστη και προσφέροντας το πιο αποτελεσματικό κανάλι διανομής σε όσους αναπτύσσουν εφαρμογές“.

Ο διευθύνων σύμβουλος της youAPPi από την πλευρά του ανέφερε: “Το φιλόδοξο όραμα της εταιρείας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που οι χρήστες φορητών συσκευών καταναλώνουν εφαρμογές, δημιουργώντας παράλληλα μία νέα πηγή εσόδων για τους κατασκευαστές. Η τεχνολογία μας έξυπνα παρακάμπτει το “θόρυβο” της αγοράς εφαρμογών, προτείνοντας στους χρήστες εφαρμογές σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ