Αντικρουόμενες πληροφορίες δημοσιεύουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το βομβιστή της Βοστώνης.
Αρχικά το CNN μετέδωσε χθες το απόγευμα ότι ο δράστης συνελήφθη, με το NBC να διαψεύδει αργότερα το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει σύλληψη. Με το CNN συντάχθηκαν το Fox News και το Associated Press. Το CBS και το Reuters, δημοσίευσαν ρεπορτάζ παρόμοια με αυτό του NBC.
Στο μεταξύ εκπρόσωπος του FBI δήλωνε ότι στη Huffington Post ότι δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία και ότι δεν ξέρει από που αντλούνται οι πληροφορίες. Ενώ και το υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.
Αργότερα χθες, το CNN ανακάλεσε λέγοντας ότι υπήρξαν αντικρουόμενες πληροφορίες. Σχεδόν όλα τα δίκτυα συμφωνούν ωστόσο ότι υπάρχει ταυτοποίηση υπόπτου από τις αμερικανικές αρχές, βασισμένη σε βίντεο που δείχνει έναν άντρα να μεταφέρει και να αφήνει στο έδαφος ένα μαύρο σακίδιο, λίγο πριν την έκρηξη.