E-learning προγράμματα από την ΕΑΒΙ πάνω στα ζητήματα της βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Η Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ), αυτοτελής υπηρεσία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εκπαίδευση, κατάρτιση και ανταλλαγή γνώσεων & ιδεών των επαγγελματιών της χώρας με την οργάνωση μαθημάτων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συμποσίων, workshops, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω e-learning, σε πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, αρμοδιότητας του ΟΒΙ.  

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΑΒΙ ανακοινώνει την έναρξη του 1ου Προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης στη Βιομηχανική Ιδιοκτησία και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθησή του.  

 
Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και όλες οι διαλέξεις θα γίνουν διαδικτυακά. Οι αιτήσεις παρακολούθησης γίνονται ηλεκτρονικά, με αποστολή email στη διεύθυνση της ΕΑΒΙ ([email protected]) και θα γίνονται δεκτές με καταληκτική ημερομηνία την 15η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00. Η έναρξη του Προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης θα γίνει την 03η Νοεμβρίου 2021.  

 

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εισηγήσεων θα παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΕΑΒΙ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ